Etusivu Haemme ainutlaatuiseen kaupunginteatteriimme teatterinjohtajaksi huippuosaajaa
7.8.2018 8:25

Haemme ainutlaatuiseen kaupunginteatteriimme teatterinjohtajaksi huippuosaajaa

Lappeenranta on myös ympäri vuoden vireä kulttuurikaupunki, jonka ennakkoluulotonta mainetta ilmentää aivan keskustassa sijaitsevaan kauppakeskukseen vuonna 2016 avattu kaupunginteatteri. Se on paitsi sijainniltaan myös tilaratkaisuiltaan uraauurtava, sillä kaikki osaset pukuhuoneista ja vaihtokulisseista lähtien loksahtavat loistavasti lavan tasolle.
Lappeenrannan kaupungin hyvinvointi- ja sivistyspalvelujen toimialalle sijoittuva kaupunginteatteri on Etelä-Karjalan johtava ammattiteatteri, jossa on korkea ammattitaito ja osaaminen. Arvostamme yhdessä tekemistä; jokaisen panostus ja oma erikoisosaaminen ovat meille yhtä tärkeitä. Teatterissamme jokainen on ansainnut luottamuksen, jokainen kantaa vastuunsa sekä yksilönä että ryhmänä. Haluamme tarjota katsojille ikimuistoisia elämyksiä.


Haemme ainutlaatuiseen kaupunginteatteriimme teatterinjohtajaksi huippuosaajaa

Teatterinjohtajana vastaat ohjelmiston suunnittelusta, rekrytoit taiteellista henkilöstöä heidän lähimpänä esimiehenään ja toimit osaltasi esitysten ohjaajana unohtamatta teknistä ja taloudellista näkökulmaa. Olet vahva johtaja, jolla on teatterin tekemisen palo ja tunnet teatterin monimuotoiset prosessit. Osaat pitkällä tähtäyksellä suunnitella katsojia houkuttelevan ja monipuolisen ohjelmiston. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot sekä riittävä tuntemus taloushallinnosta ja henkilöstöjohtamisesta. Vahvuuksiisi kuuluu taiteellinen näkemys, joka toteutuu ohjelmistosuunnittelussa ja ohjaamissasi esityksissä. Lisäksi sinulla on aktiivinen ja innovatiivinen ote työyhteisön hyvinvoinnin ja yleisötyön kehittämiseen. Löydät uusia kumppanuuksia ja pystyt hyödyntämään laajat teatterialan verkostosi.

Teatterinjohtajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai alan aiempi vastaava tutkinto sekä riittävä teatterialan työkokemus.

Toimi täytetään 1.8.2019 alkaen määräajaksi. Toimeen valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lappeenrannan kaupungin kulttuuri- ja liikuntalautakunnalle osoitetut kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen ja mahdollisine palkkatoivomuksineen tulee toimittaa viimeistään 3.9.2018 klo 12 ensisijaisesti Kuntarekryn kautta: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/192498

Hakemuksen voi toimittaa myös: Lappeenrannan kaupunki, Kirjaamo, PL 11, 53101 Lappeenranta. Kuoreen merkintä: Teatterinjohtaja. Sähköpostilla: kirjaamo@lappeenranta.fi, aihekenttään: Teatterinjohtaja.

Lisätietoja tehtävästä antavat vs. kulttuuritoimenjohtaja Maarit Welin, puh. 040 353 9535 ja toimialajohtaja Tuija Willberg 0400 705 875.

Hyvinvointi- ja sivistyspalvelujen toimiala koostuu varhaiskasvatuksesta, perusopetuksesta, lukiokoulutuksesta, sekä nuorisotoiminnasta ja liikunta- ja kulttuuripalveluista.
Joukkoomme kuuluu 1700 osaajaa, jotka luovat perustaa lappeenrantalaiselle hyvinvoinnille, sivistykselle ja elinvoimalle. Arvojamme ovat oppiminen ja ihmisenä kasvaminen, yhdenvertaisuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys.

Nimilyhenteemme HySi kuvaa keskeistä toimintatapaamme eli kannustamista. Hyvä Sie!