Etusivu Ohjelmisto
Teatterin kuvituskuva. Mika Haaranen.

Lappeenrannan kaupunginteatterissa nähdään syyskaudella 2019 musikaali, kotimainen draama ja farssi

Lappeenrannan kaupunginteatteri jatkaa 70-vuotisjuhlavuotensa juhlistamista syksyllä. Syksyllä nähdään kolme ensi-iltaa sekä vierailuja, jotka julkistetaan kevään 2019 aikana.

Cabaret

Syyskausi avataan 14.9., kun maailmankuulu musikaali Cabaret saa ensi-iltansa suurella näyttämöllä. Joe Masteroffin, Fred Ebbin ja John Kanderin klassikon tapahtumapaikkana on 1920 ja -30-luvun taitteen Berliini, jossa sijaitsevalla Kit Kat -klubilla nautitaan elämänjanoisesta menosta ja pidetään hauskaa.

Iiris Rannion ohjaama Cabaret on intohimoinen draama, joka sisältää koskettavan rakkaustarinan. Se sijoittuu kiinnostavalle, kuohuvalle aikakaudelle, jolloin kaikki halusivat Berliiniin pitämään hauskaa. Mukana on hienoja tanssi- ja musiikkinumeroita, joita säestää kuusihenkinen livebändi Jani Polan johdolla. Koreografiat ovat Tanja Huotarin käsialaa.

Lue lisää!


Maaninkavaara

Maaninkavaara ilme-vaaka.jpg

Pienen näyttämön ensi-iltanäytelmänä nähdään 5.10. alkaen Miika Nousiaisen Maaninkavaara. Esityksessä Martti valmentaa pojastaan Jarkosta kestävyysjuoksutähteä. Jarkko kuitenkin katoaa yllättäen ja hänen siskonsa Heidi tarjoutuu uudeksi valmennettavaksi auttaakseen isänsä surun yli.

Sirpa Riuttalan ohjaama draama käsittelee suomalaista aihetta, urheilevaa perhettä, jossa isä kehittelee mitalin kiilto silmissään yhä hurjempia valmennusmenetelmiä, joihin tytär suostuu isänsä mieliksi. Dramatisoinnista vastaa joutsenolainen Teemu Salohalme.

Lue lisää!


Verkossa

1904-LPR-teatteri-ohjelmisto-595x370-Verkossa.jpg

Syksyn viimeinen ensi-iltanäytelmä on Ray Cooneyn nopeatempoinen farssi Verkossa (Koukussa), jonka ensi-ilta on 17.10. Vierailevan ohjaajan Katja Krohnin ohjaama esitys kertoo taksikuskin piinasta kahden perheen puristuksessa.

Luvassa on todella hauska näytelmä herkullisen asetelman kera. Esityksessä lontoolainen taksikuski on mennyt naimisiin kahden naisen kanssa ja onnistunut salaamaan sen, nyt paljastuminen on kuitenkin lähellä.

Lue lisää!

Improklubit - UUTTA!

Kaupunginteatterin estottomat näyttelijät heittäytyvät viihdyttävästi ja rohkeasti kohti tuntematonta. Luvassa on improvisoituja kohtauksia, yllättäviä ja outojakin tilanteita, hulluttelua ja myös musiikkia.

Lue lisää!

Vierailut