Etusivu Ohjelmisto

Samaan ikkunaan aukeava linkki, joka vie erilliselle lippu.fi-sivustolle.

Lippupisteen valtakunnallinen puhelinpalvelu

Puhelun hinta 2 € /min + pvm 
Avoinna ma-la klo 9–21, su 10-18
Puh: 0600 900 900 

Auta meitä kehittämään toimintaamme  anna palautetta!

Piditkö esityksestä? Löysitkö hyvin perille? Sujuiko naulakkopalvelut ongelmitta? Muita risuja ja ruusuja? 

Palautteesi on tärkeää. Klikkaa ja kerro kuinka voimme palvella jatkossa entistä paremmin.  

Ritari Siniparta

Suuren laman takia työttömäksi jäävä pankkivirkailija Henri Verdoux pyrkii kekseliäästi elättämään itsensä ja perheensä viettelemällä varakkaita naisia ja huijaamalla heidän omaisuutensa. Näytelmä perustuu samannimiseen Charles Chaplinin elokuvaan, jota on pidetty yhtenä hänen uransa hienoimmista teoksista.

Lue lisää näytelmästä

Tyttö ja Varis

Pieni suuri tarina odottamattomasta ystävyydestä sekä elämänkokoisista kysymyksistä siitä, miten elämää täällä eletään. Sirkku Peltolan nerokas ja tarkka dialogi valottaa eri ikäisten ja eri taustoista tulevien ihmisten ajatuksia kirkkaasti ja lämpimällä huumorilla höystettynä.
Lue lisää näytelmästä

Exän uus ja vanha

Yllätyksiä ja nauruhermoja kutkuttavia käänteitä vilisevän farssi nelikymppistä Jarista ja Terhistä, jotka ovat eronneet. Välit on saatu kohtalaiseen kuntoon, kunnes putoaa pommi: Jari on tuomassa Terhin luokse kylään uuden naisystävänsä, jonka kanssa tällä on kaksikymmentä vuotta ikäeroa. Suhdesoppa on valmis!
Lue lisää näytelmästä

Ennusmerkkejä

Suurin osa maailman ongelmista alkaa pienten arjen konfliktien kuten pelon, kärsimättömyyden, rasismin ja nationalismin murusista. Elokuvaa ja teatteria yhdistävä näytelmä tuo teatterin näyttämölle koronan jälkeisen yhteiskunnan, jossa jännittynyt maailmantila on työntämässä koko maapalloa sotaan. 

Lue lisää näytelmästä