Etusivu Ohjelmisto

KEVÄÄN 2020 -esitykset 

Koronavirustilanteen vuoksi kaikki Lappeenrannan kaupunginteatterin kevään 2020 esitykset ja tapahtumat on peruttu. 

Loppukevääksi suunnitellut Idän pikajunan arvoitus ja M/S Framilla -risteilyrevyy -näytelmien ensi-illat siirtyvät syksyyn.

Lastenteatterinäytelmä Maukka, Väykkä ja syntymäpäivä sekä  suomidraama Liian paksu perhoseksi jäävät pois ohjelmistosta.

Ennakkolipun ostaneita pyydetään olemaan yhteydessä lipunmyyntiin lippujen vaihtamiseksi. 

Lappeenrannan kaupunginteatterin syksyn ohjelmisto on täynnä rakkautta, jännitystä ja ystävyyttä!

Syksyllä 2020 Lappeenrannan kaupunginteatterissa nädään upea kattaus Suomen parasta teatteria. 

Syyskauden suuren näyttämön avaa Laila Hirvisaaren Lappeenrantaan sijoittuvaan romaaniin perustuva näytelmä Lehmusten kaupunki. Lehmusten kaupungin on ohjannut Iiris Rannio ja sen ensi-ilta on lauantaina 19.9.2020. Lehmusten kaupunki on musiikkinäytelmä, jossa kuullaan tänä vuonna 70-vuotisjuhlavuottaan viettävän legendaarisen muusikon Pave Maijasen klassikkokappaleita. Näytelmän on uudelleen sovitettu ja sen on dramatisoinut Helena Anttonen. 

Suurella näyttämöllä nähdään myös Agatha Christien dekkariin perustuva, odotettu jännitysnäytelmä Idän pikajunan arvoitus. Näytelmän ensi-ilta siirtyi koronapandemian vuoksi keväältä syksyyn ja esityksen uusi ensi-iltapäivä on lauantaina 3.10.2020.  

Syyskaudella Lappeenrannan kaupunginteatterissa ensi-iltansa saa myös pienellä näyttämöllä Anna Krogeruksen ajankohtainen teos 9 hyvää syytä elää, jonka ohjaa Ilmari Pursiainen. Lisäksi syksyn ohjelmistoa täydentävät parhaat valikoidut vierailuesitykset, sekä pienellä näyttämöllä loppuvuodesta hurmaava Teatteri Kesyn kanssa yhteistyönä toteutettava näytelmä M/S Framilla -risteilyrevyy 

Jo yli kymmenen vuotta suuria tunteita ja tanssin iloa Lappeenrannan Balettigaalassa!

Balettigaala tuo kaupunginteatterin lavalle korkealuokkaista kansainvälistä tanssitaidetta. Balettigaalassa nähdään jälleen elokuussa 2020 maailmankuuluja klassisen baletin helmiä ja nykybaletin hienoimpia teoksia. 

Päävieraaksi saapuu hollantilainen huippuryhmä Introdans kahdella teoksella. Suomalaisosaamista edustaa Permin balettiteatterin solistitanssija Rasmus Ahlgren. Gaalassa nähdään jälleen huikeita koreografioita mm. Alexander Ekmanilta, Johan Kobborgilta sekä Cayetano Sotolta

Lappeenrannan Balettigaala 28.-29.8.2020.

Lue lisää Balettigaalan ohjelmistosta