Tulevat näytökset
 

Sointula

Matti Kurikka oli uneksija, kansanjohtaja, mies jolla oli visio uudenlaisesta tasa-arvoisesta ja vapaasta yhteiskunnasta. Nyt Kurikka istuu puistonpenkillä New Yorkissa, ja hänen elämänsä vaiheet ja ihmiset kulkevat hänen silmiensä edessä. Jäikö kiihkeästä ja risaisesta elämästä mitään käteen?
Tutustu näytelmään

Kemiaa

Kaksi lahjakasta nuorta aikuista kohtaavat psykiatrin odotusaulassa. Toisella opinnot ovat jääneet kesken, toisen ura on saanut lentävän lähdön. He rakastuvat. Syntyy epätodennäköinen pari ja hellän riipaiseva rakkaustarina.
Tutustu näytelmään

Yökyöpelit

Yökyöpelit on vauhdikas ja absurdi lasten musiikkimysteeri, jossa Agentti Neronaru koettaa selvittää, minne kaikki Yökyöpeleiden talon tavarat ovat hävinneet. Kuka niitä natustaa ja nakertaa? Etsintöjen edetessä talon hahmokavalkadi käy kohtaus kohtaukselta hullummaksi, mutta nakertajaa ei tunnu löytyvän…
Tutustu näytelmään

Pim pom, Manu Mäyräkoira

Manu Mäyräkoira on pehmolelu, joka asuu vuoroviikoin Vauhtikujalla ja Pumpulikadulla. Paikasta toiseen hölkätessään Manu miettii, mitä koti oikeastaan tarkoittaa? Sympaattinen, musiikkia sisältävä esitys ja sopii perheen pienimmille ja antaa näkökulmaa kahdessa eri kodissa asumiseen.
Tutustu näytelmään

Ilta Saimaalla

Uuden ajan iltamat, joka syntyy Saimaan vesistöön liittyvistä muistoista, haaveista, unelmista ja toiveista, joita lappeenrantalaiset ovat kertoneet haastatteluissa työryhmän jäsenille. Ne annetaan lahjana takaisin kaupunkilaisille esityksen muodossa, joka tuo iltamaperinteen tähän aikaan.
Tutustu näytelmään

Kierros

Uutisia ja seuranhakua rekkakuskeille. Syrjäisellä seudulla, nuhruisessa toimistossa, QZ ja Matthew tekevät lehteä rekkakuskeille. Puhelinvastaaja ottaa vastaan senssi-ilmoituksia, joiden varassa lehti pyörii. 
Tutustu näytelmään

Vappuimpro

Tervetuloa viihtymään Vappuimproon, jossa näyttelijät heittäytyvät viihdyttävästi ja rohkeasti kohti tuntematonta. Ei ennalta sovittuja repliikkejä eikä käsikirjoitusta, vaan jokainen esitys rakentuu yleisöltä saatujen aiheiden ja eri tekniikoiden yhdistelmänä ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi.
Lue lisää esityksestä

Lukioteatteri - Young Blood

Lukioteatteri tulee jälleen. "Se on ehkä jonkinlainen glitchi tässä todellisuudessa. Se paikka on tosi dreamy mut silti totta. Ei sitä voi selittää. Sen ymmärtää vasta kun sen itse näkee.”
Tutustu näytelmään

Samaan ikkunaan aukeava linkki, joka vie erilliselle lippu.fi-sivustolle.

Lippupisteen valtakunnallinen puhelinpalvelu

Puhelun hinta 2 € /min + pvm 
Avoinna ma-la klo 9–21, su 10-18
Puh: 0600 900 900 

Tilaa uutiskirje!

Tilaa Lappeenrannan kaupunginteatterin uutiskirje , niin saat ensimmäisten joukossa tietoa ohjelmistosta, tapahtumista sekä parhaista tarjouksista! 

Kauden täydeltä teatteria

Kausikortilla pääset näkemään kolme kauden ensi-iltaa hintaan 75 euroa. Syksyn 2023 kausikorttiin kuuluvat näytelmät Yökyöpelit, Kemiaa ja Sointula. Kausikortit myy Asiakaspalvelukeskus Winkki sekä lippu.fi. Hanki itsellesi tai lahjaksi läheisellesi.

Auta meitä kehittämään toimintaamme  anna palautetta!

Piditkö esityksestä? Löysitkö hyvin perille? Sujuiko naulakkopalvelut ongelmitta? Muita risuja ja ruusuja? 

Palautteesi on tärkeää. Klikkaa ja kerro kuinka voimme palvella jatkossa entistä paremmin.