Monipuolisen teatteritarjonnan juhlaa!

Kevään ohjelmistossa on kolme uutta ensi-iltaa. Helmikuussa Suurella näyttämöllä nähdään Peter Shafferin maailmankuulu Amadeus ja Pienellä näyttämöllä Okko Leon Kenttä. Toukokuussa ensi-illassa on Lappeenrannan lukioteatterin musikaalikomedia Tunteellinen kone. Paluun ohjelmistoon tekee Teatteri Kesyn kanssa toteutettu yhteistuotanto M/S Framilla -risteilyrevyy.

Kevään ohjelmistoa täydentävät valikoidut vierailuesitykset sekä syysohjelmistosta jatkavat näytelmät  Idän pikajunan arvoitus, Robin Hood sekä TOSIssaan-LIVEä!. Yleisön toiveesta rakastettu Lehmusten kaupunki -näytelmä saa lisäesityksiä. 

Ohjelmistoa täydentävät myös Suomen suosituimmat kiertävät esitykset: 10.3. Pate Mustajärven tarinoita ja musiikkia yhdistelevä Tämä(kin) tarina on tosi -vierailuesitys, 21.3. Saikkua kiitos, osa 3. sekä 23.4Kapitalismi -tarinoita pääomasta. 

Amadeus

Peter Shafferin Amadeus on pakahduttava ja inhimillinen tarina klassismin ajan säveltäjistä Antonio Salierista ja Wolfgang Amadeus Mozartista sekä 1700-luvun lopun Wienin hovista juonitteluineen. Suuren näyttämön tuotannossa on mukana miltei koko Lappeenrannan kaupunginteatterin oma näyttelijäkaarti sekä avustajia. Esityksessä soi otteita Mozartin ihanasta musiikista.
Lue lisää näytelmästä Amadeus

Kenttä

Kenttä on mustan huumorin täyteinen tarina tukityöllistetyistä kenttävakseista Minnasta ja Anterosta, joiden päivät kuluvat kentän viivoja vetäessä, kinastellessa ja haaveillessa. Näytelmä on tarina ihmisen tarpeesta määrittää itseään ja tulla nähdyksi, ehkä jopa -rakastetuksi. 
Lue lisää näytelmästä Kenttä

Tunteellinen kone

Lappeenrannan lukioteatteri esittää lähes 60 nuoren voimin komediallisen koko perheen jukebox-musikaalin Tunteellinen kone. Näytelmä kertoo seitsenlapsisesta perheestä, joka on ajautunut kaaokseen, kun äiti on kuollut ja isä omistautunut tekoälyhankkeelleen: ihmisen kaltaiselle robotille. Kun hanke kaatuu ja lapset onnistuvat herättämään robotin eloon, sotku vain syvenee.
Lue lisää näytlmästä Tunteellinen kone

M/S Framilla -risteilyrevyy

Sinkkunaisen 50-vuotisjuhlat ja kanavaristeily? Erityislaatuiset sukulaiset, parhaimmat sydänystävät ja laivan hulvaton henkilökunta sullotaan samaan paattiin ja herkullinen ihmissuhdesoppa on valmis. Riemastuttava näytelmä on yhteistuotanto Teatteri KESY:n kanssa. 
Lue lisää näytelmästä M/S Framilla -risteilyrevyy
Tulevat näytökset