Etusivu Tanssien Tähtiin Show -kiertue huhtikuussa Lappeenrantaan
6.11.2020 17.40

Tanssien Tähtiin Show -kiertue huhtikuussa Lappeenrantaan

Tanssien Tähtiin Show 2021 -kiertue rantautuu Lappeenrantaan lauantaina 10.4.2021. Lappeenrannan kaupunginteatterin Suurellä näyttämöllä nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -tv-ohjelmasta tuttuja ammattitanssijoita. Show'ssa esiintyvät Ansku Bergström, Marko Keränen, Kia Lehmuskoski, Jurijs Trosenko, Jutta Helenius, Sami Helenius, Saana Akiola, Katri Mäkinen sekä Mikko Ahti ja Jani Rasimus.

4410_Valmis-sml.jpg

–Tanssien Tähtiin show koostuu  kolmen osion kokonaisuudesta, joissa paritanssi tuodaan lavalle monella eri kulmalla. On ne perinteiset kuumat lattarirytmit sekä upean glamoröösit vakiot mutta myös paljon muuta. Show'n tanssijat heittäytyvät esitykseen ihan uudella tavalla ja samalla yleisökin pääsee mukaan illan kulkuun, myöskin aivan uudella tavalla. Se, että miten, jää nähtäväksi, vinkkaa shown ohjauksesta vastaava Marko Keränen.

Show'n suunnittelusta ja koreografioinnista vastaavat tanssijat. Tuotannosta vastaa Elevent Group Oy ja Helena Ahti-Hallberg on vastuussa puvustuksen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Tanssii Tähtien Kanssa – tv-ohjelmasta tutut ammattitanssijat pääsivät vuonna 2019 ensimmäistä kertaa teattereiden lavoille yhteisellä show’llaan.

–Monen vuoden odotus palkittiin huikealla show’lla. Tällaista esitystä ei ole aiemmin suomessa tehty ja on upeaa, että meillä on mahdollisuus lähteä jälleen kiertämään. Idea kiertueeseen lähti 2018 Tanssii Tähtien Kanssa- kauden lopulla, kun tanssijat halusivat jatkaa yhteistyötään. Englannissa ja Yhdysvalloissa tällainen kiertue toteutetaan joka kauden päätteeksi. Olemme Elevent Groupissa todella ylpeitä siitä, että pystymme tarjoamaan näille upeille ammattitanssijoille mahdollisuuden loistaa lavalla oman show’n myötä, iloitsee Helena Ahti-Hallberg.

Liput Lappeenrannassa nähtävään show'n voi ostaa pe 6.11. alkaen osoitteesta: https://www.lippu.fi/event/tanssien-taehtiin-show-lappeenrannan-kaupunginteatteri-13318914/