Etusivu Mikä yhdistää Armia ja Dannya, Popedaa, Leif Wageria ja Vicky Rostia? - Aivan oikein. Rakkaus! Ainutlaatuinen Vain rakkauslaulut -konsertti Lappeenrannassa 18.2.
14.2.2020 10.50

Mikä yhdistää Armia ja Dannya, Popedaa, Leif Wageria ja Vicky Rostia? - Aivan oikein. Rakkaus! Ainutlaatuinen Vain rakkauslaulut -konsertti Lappeenrannassa 18.2.

Vain rakkauslaulut -konsertti on ylistys kaikenlaiselle rakkaudelle. Oli sen kohteena sitten oma puoliso, läheinen ystävä tai vaikkapa oma lemmikkieläin. Vain rakkauslaulut -konserttikiertue konsertoi Lappeenrannan kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä tiistaina 18.2. klo 19.00.

Vain rakkauslaulut -konsertissa esiintyvät musiikkiteatterin rautaiset ammattilaiset näyttelijä Kaisa Leppänen ja pianisti Ville Myllykoski. Lavalla nähdään myös Lappeenrannan kaupunginteatterin omat taiteilijat Sanna Kemppainen sekä Noora Koski, jotka odottavat konsertti-iltaa jo innolla.

- Kaisa laittoi minulle viestiä, että olisinko halukas esiintymään konsertissa ja vastasin, että totta kai! On aina vain virkistävää tehdä jotain perusarjesta ja -rutiinista poikkeavaa, esimerkiksi vierailla oman teatterin vierailuesityksissä, Sanna nauraa.

- Haaveilin, että pääsisin katsomaan tätä esitystä jossain muutenkin, joten oli iloinen yllätys, että pääsinkin mukaan laulamaan, Noora hymyilee.

Vain rakkauslaulut_400x225.jpgNoin tunnin kestoisessa konsertissa kuullaan suomenkielisiä rakkauslauluja monipuolisesti eri musiikkigenreistä. Musiikkia on luvassa ainakin Ismo Alangolta, Ristolta sekä Olavi Uusivirralta.

- Sen verran voimme settilistasta paljastaa, että biisejä on laidasta laitaan. Ei välttämättä sieltä perinteisemmästä päästä, joten ei tarvitse pelätä, että onpa loppuun kaluttu aihe, Sanna kommentoi.

Sanna ja Noora eivät suostu paljastamaan, mitä lauluja he tulevat konsertissa laulamaan. Sen sijaan he toivottavat kaikki tervetulleiksi paikan päälle seuraamaan konserttia.

- Musiikin kuuntelu kannattaa aina ja lisäksi valovoimaisia esiintyjiä on lavalla useampikin. Tottakai silloin kannattaa tulla paikalle!

Ystävänpäivän kunniaksi näyttelijät suostuivat kuitenkin kertomaan, minkä laulun he laulaisivat omalle rakkaalle ystävälle.

- Omistaisin ystävilleni näin ystävänpäivänä Enkel-kansanmusiikkinelikon Sydänystävä-kappaleen, Noora pohtii.

- Minä laulaisin sellaisen biisin kuin Aikaisin aamulla, jonka on säveltänyt Jiri Kuronen ja sanoittanut Kanerva Pasanen, kertoo puolestaan Sanna.

Vain rakkauslaulut -konsertti Lappeenrannan kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä tiistaina 18.2. klo 19.00 alkaen. Liput tapahtumaan Winkistä tai Lippu.fi:n kanavista 25 euron hintaan.

Lue lisää ja hanki liput täältä.