Etusivu Lappeenrannan kaupunginteatterin syyskuun Teatteriklubilla tutustutaan lavastajan ja pukusuunnittelijan työhön
8.9.2021 14.29

Lappeenrannan kaupunginteatterin syyskuun Teatteriklubilla tutustutaan lavastajan ja pukusuunnittelijan työhön

Teatteriklubi keskiviikkona 15.9.2021 klo 18
Suuri näyttämö, Lappeenrannan kaupunginteatteri
9 hyvää syytä elää (9).jpgKauppakeskus IsoKristiina, 3. krs.

Kaikille avoin Teatteriklubi jatkaa taiteilijoiden ja teatterin eri ammattikuntien työn esittelyä. Syyskuun klubilla tutustutaan tarkemmin lavastajan ja pukusuunnittelijan työhön.

Paikalla ovat kaupunginteatterin skenografit Samuli Halla sekä Mimmi Resman. Hallan töitä ovat olleet muun muassa Robin Hood, 9 hyvää syytä elää sekä Maukka, Väykkä ja syntymäpäivä -näytelmän lavastus ja puvustus. Resmanin töitä ovat olleet muun muassa Lehmusten kaupunki sekä Liian paksu perhoseksi -näytelmien lavastus ja puvustus.  

Halla ja Resman kertovat kuinka näytelmän lavastus ja puvustus syntyy ja mitä kaikkea työssä tulee ottaa huomioon. Klubi-illan keskustelua on vetämässä teatterinjohtaja Iiris Rannio.

Teatteriklubi on maksuton tapahtuma, jossa keskustellaan teatterista ja sen toiminnasta Lehmusten kaupunki  (12).jpgvaihtuvin teemoin. Loppuvuonna klubi kokoontuu vielä keskiviikkona 13.10. sekä tiistaina 9.11.

Klubitapaamiseen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan kuinka teatterin taika luodaan!

Tapahtuma järjestetään turvallisesti noudattaen THL:n ja OKM:n koronaohjeistusta ja välttäen lähikontakteja ihmisten välillä. Tulethan tapahtumaan vain terveenä, huolehdit hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta ja muistat riittävän turvavälin seurueiden välillä. Tapahtuma järjestään sisätiloissa, joten käytäthän kasvomaskia koko tapahtuman ajan. 

Lisätietoja:

Iiris Rannio
Teatterinjohtaja
050 571 9163
iiris.rannio@lappeenranta.fi

Kuva 1:  näytelmästä 9 hyvää syytä elää. Lavastus ja puvustus Samuli Halla. Kuva: Aki Loponen.
Kuva 2:   näytelmästä Lehmusten kaupunki. Lavastus ja puvustus Mimmi Resman. Kuva: Aki Loponen