Etusivu Lappeenrannan kaupunginteatterin Teatteriklubin vieraana on keskiviikkona 2.9. Lehmusten kaupunki -näytelmän dramaturgi Helena Anttonen
31.8.2020 9.13

Lappeenrannan kaupunginteatterin Teatteriklubin vieraana on keskiviikkona 2.9. Lehmusten kaupunki -näytelmän dramaturgi Helena Anttonen

Lappeenrannan kaupunginteatteri kutsuu kaikki teatterista kiinnostuneet syyskauden ensimmäiseen Teatteriklubiin. Klubi järjestetään keskiviikkona 2.9. klo 18 alkaen kaupunginteatterin suurella näyttämöllä (kauppakeskus IsoKristiina, 3. krs).

Syyskuun Teatteriklubin aiheena on 19.9. ensi-iltansa saava näytelmä Lehmusten kaupunki. Teatteriklubin vieraaksi saapuu näytelmän dramaturgi Helena Anttonen. Anttonen on myös ohjaaja ja kirjailija sekä toiminut usean eri teatterin johtajana.

Teatteriklubin vetäjänä toimii Lappeenrannan kaupunginteatterin johtaja ja Lehmusten kaupunki -näytelmän ohjaaja Iiris Rannio. Rannio kertoo, että illan aikana keskustellaan näytelmän teemoista ja tekemisestä.

- Kiinnostavaa kuulla myös Helenalta yhteistyöstä Laila Hirvisaaren kanssa sekä näytelmän syntyhistoriasta. Helenan lisäksi keskusteluun osallistuvat näytelmän näyttelijöistä Eppu Pastinen, Noora Koski, Vilma Putro, Jarno Hyökyvaara ja Jussi Lankoski.

Teatteriklubi on kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, jossa keskustellaan teatterista ja esitellään monipuolisesti teatterin toimintaa. Teatteriklubi kokoontuu kuukausittain.
Klubitapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, mutta koronavirustilanteen vuoksi tilaisuuteen voi osallistua noin 80 asiakasta. Lue lisää turvallisesta teatterivierailusta Lappeenrannan kaupunginteatterissa: https://lprteatteri.fi/fi/Teatteri/Turvallinen-teatterivierailu

Teatteriklubit 2020 klo 18 keskiviikkoisin 2.9., 14.10., 4.11. ja 9.12.

Lisätiedot:
Iiris Rannio
Lappeenrannan kaupunginteatterinjohtaja
040 642 8803, iiris.rannio@lappeenranta.fi