Etusivu Kaupunginteatterin kevään 2021 esitykset on peruttu – tarjolla livestriimi lauantaina
26.3.2021 14.16

Kaupunginteatterin kevään 2021 esitykset on peruttu – tarjolla livestriimi lauantaina

Lappeenrannan kaupunginteatterin koko loppukevään esitykset on peruttu vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Teatteriesityksestä on kuitenkin mahdollista nauttia turvallisesti kotisohvalta vielä lauantai-iltana.

9 hyvää syytä elää -näytelmä lähetetään suorana pieneltä näyttämöltä la 27.3. klo 18. Liput (12,5€) ovat myynnissä aina esityksen alkuun asti täällä.

Striimauksen jälkeen 9 hyvää syytä elää -näytelmä on mahdollista nähdä vasta ensi syksynä, johon sen loput esitykset siirtyvät. Syksyyn 2021 siirtyvät myös Robin Hoodin ensi-ilta, Idän pikajunan arvoituksen sekä Lehmusten kaupungin esitykset.

Ohjeet perutun esityksen lipunvaihtoon

Perutun tai siirretyn esityksen pääsylippu voidaan vaihtaa myöhäisemmän ajankohdan esitykseen. Syksyn ohjelmisto päivitetään teatterimme verkkosivuille, kun esityskalenteri on vahvistunut. Rahat voidaan myös palauttaa asiakkaan tilille peruutetuista tilaisuuksista tai vaihtaa korvattava summa vuoden voimassa olevaan lahjakorttiin.

Palautusta varten tarvitaan tieto tilaisuudesta, jota takaisinmaksupyyntö koskee, asiakkaan tilinumero IBAN-muodossa sekä tilin omistajan nimi.
Yhteydenotot lipunmyyntiin teatterin osalta teatteri@lappeenranta.fi tai puh. 05 616 2290

Pahoittelemme tilannetta katsojillemme ja tiedotamme teitä loppukevään muusta virtuaalisesta ohjelmasta ensi viikon alussa.