Etusivu Kaikille avoin infotilaisuus maanantaina 9.9.2019 – aiheena ensi-iltamusikaali Cabaret
4.9.2019 8:30

Kaikille avoin infotilaisuus maanantaina 9.9.2019 – aiheena ensi-iltamusikaali Cabaret

Lappeenrannan kaupunginteatterin syyskauden ensimmäinen ensi-iltanäytelmä on palkittu Broadway-musikaali Cabaret. Jo ennakkoon paljon kiinnostusta herättänyt musikaali saa ensi-iltansa lauantaina 14.9. klo 19 suurella näyttämöllä.

Yleisö voi tutustua näytelmään etukäteen avoimessa infotilaisuudessa maanantaina 9.9. klo 13. Kaupunginteatteri toivottaa kaikki tervetulleiksi infotilaisuuteen.

Iiris Rannion ohjaama Cabaret sijoittuu 1920- ja 30-luvun taitteen Berliiniin ja erityisesti sen hämyiselle Kit-Kat-klubille, jonka vetonaulana hehkuu hurmaava Sally Bowles (Sanna Kemppainen). Luvassa on intohimoista draamaa, pukuloistoa sekä häikäiseviä tanssi- ja musiikkinumeroita. Kuusihenkisen orkesterin kapellimestarina toimii Jani Pola.

Cabaret on Joe Masteroffin käsikirjoittama, Fred Ebbin sanoittama ja John Kanderin säveltämä Broadway-musikaali, joka on saanut lukuisia palkintoja.

Infotilaisuudessa nähdään lyhyt katkelma näytelmästä. Ohjaaja Iiris Rannio, näyttelijät sekä muu työryhmä on vapaasti haastateltavissa. Infotilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa!


Cabaret_kuva harjoituksista_Lappeenrannan kaupunginteatteri_451x288.jpgAika: Maanantai 9.9.2019 klo 13
Paikka: Lappeenrannan kaupunginteatterin suuri näyttämö, 3. krs, Kauppakeskus IsoKristiina


Lisätietoa:

Ohjaaja, teatterinjohtaja Iiris Rannio,
iiris.rannio@lappeenranta.fi
040 642 8803

https://lprteatteri.fi/fi/Ohjelmisto/Cabaret