Etusivu Kaikille avoin Lappeenrannan kaupunginteatterin infotilaisuus maanantaina 17.9.2018 klo 13 – aiheena ensi-iltanäytelmä Rakkautta
11.9.2018 12:00

Kaikille avoin Lappeenrannan kaupunginteatterin infotilaisuus maanantaina 17.9.2018 klo 13 – aiheena ensi-iltanäytelmä Rakkautta

Lappeenrannan kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä nähdään syksyllä Maria Jotunin teksteihin pohjautuva näytelmä Rakkautta. Yleisö voi tutustua näytelmään etukäteen avoimessa infotilaisuudessa maanantaina 17.9. klo 13. Tilaisuus järjestetään kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä. Kaupunginteatteri toivottaa kaikki tervetulleiksi infotilaisuuteen.

Rakkautta-juliste_370x246.jpgTuomo Rämön ohjaama näytelmä käsittelee nimensä mukaisesti rakkautta sen eri muodoissa. Miten se näyttäytyy arjessa tekoina, vanhemmuudessa, parisuhteessa tai miten se Jotunin terävän huumorintajun tuntien vaikuttaa poissaolollaan?

Rakkautta kutoo yhteen tarinoita, joissa koominen ja traaginen vuorottelevat. Esitys kertoo myös siitä, miten vierauden voi ylittää ja toisen jälleen löytää. Jotunin hahmojen kannalta keskeisiä kysymyksiä ovat, miten vieraaksi toisen ihmisen voi kokea ja miten tunnistamattomaksi toinen voi muuttua.

Infotilaisuudessa nähdään katkelma näytelmästä. Tilaisuudessa pääsee myös kuulemaan ohjaaja Rämön ja muun työryhmän ajatuksia. Infotilaisuuteen on vapaa pääsy.

Rakkautta-näytelmän ensi-ilta on lauantaina 22.9. klo 18.30 kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä.


Lisätietoja:


Teatterinjohtaja Timo Sokura, puh. 040 670 0508
timo.sokura(at)lappeenranta.fi

Lisätietoa näytelmästä, esitysaikataulut ja liput: www.lprteatteri.fi/fi/Ohjelmisto/Rakkautta