Etusivu Kahden metrin turvavälivelvoite poistui – lisää lippuja myyntiin Lappeenrannan kaupunginteatterin ja -orkesterin syyskauden esityksiin
8.9.2021 9.44

Kahden metrin turvavälivelvoite poistui – lisää lippuja myyntiin Lappeenrannan kaupunginteatterin ja -orkesterin syyskauden esityksiin

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on poistanut kahden metrin turvavälivelvoitteen yli 10 hengen sisätiloissa tapahtuvista yleisötilaisuuksista. Lieventyneiden koronarajoitusten myötä Lappeenrannan kaupunginorkesterin ja -teatterin syyskauden esityksiin voidaan nyt myydä aiempaa enemmän pääsylippuja.

Ida╠ên_pikajuna_mg_4349.jpgAsiakaspalvelukeskus Winkin asiakasneuvontakoordinaattori Sari Joronen kertoo, että kaikkiin Lappeenrannan kaupunginteatterin syyskauden näytelmiin sekä kaupunginorkesterin konsertteihin on yhä lippuja saatavilla.

– Ennen turvavälivelvoitteen poistumista myynnissä oli 15 prosenttia salien täyttöasteesta, mutta lievennysten myötä kapasiteetti nousee 50 prosenttiin. Syksyn edetessä lippukauppa on vilkastunut, joten kannattaa varata ja ostaa lippu haluamaansa näytökseen tai konserttiin hyvissä ajoin, Joronen kehottaa. 

Lappeenrannan kaupunginorkesterin konserttien kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että Lappeenranta-salista on myynnissä 310 paikkaa per konsertti. Lappeenranta-salissa on yhteensä 621 paikkaa.

Toinen kaupunginorkesterin konserttipaikka on Lappeen Marian Kirkko, jonne on toistaiseksi myynnissä 250 paikkaa.

Tiksola2-Stefan Bremer (1).jpgLievennysten jälkeen Lappeenrannan kaupunginteatterin asiakaskapasiteetti on Suurella näyttämöllä 194 asiakaspaikkaa ja Pienellä näyttämöllä 80. 

Ennen lievennysten voimaantuloa ennakkoon ostettujen Lappeenrannan kaupunginteatterin Suuren näyttämön esitysten numeroimattomat liput muutetaan paikkalipuiksi. Lipunmyynti on yhteydessä lipun ostaneisiin asiakkaisiin muutoksesta.

Lämpimästi tervetuloa elävien kulttuurielämysten pariin – paikkoja on nyt tarjolla!

Kuva 1: Kuva näytelmästä Idän pikajunan arvoitus. Kuva: Aki Loponen
Kuva 2: Minna Pensola ja Antti Tikkanen konsertoivat Lappeen Marian kirkossa 21.10.

Lisätietoja:

Asiakasneuvontakoordinaattori Sari Joronen
puh. 040 6615 318,
sari.joronen@lappeenranta.fi

Asiakaspalvelukeskus Winkki
Villimiehenkatu 1 (kaupungintalo)
ma–pe klo 8.30–16.30
puh. 05 616 2220
winkki@lappeenranta.fi