Etusivu Eksote tiedottaa: Lappeenrannassa 25.9. Finnkino Strandin Tenet-iltanäytöksen ja 26.9. kaupunginteatterin Lehmusten kaupunki -iltanäytöksen katsomossa on ollut koronavirusta kantava henkilö
29.9.2020 13.46

Eksote tiedottaa: Lappeenrannassa 25.9. Finnkino Strandin Tenet-iltanäytöksen ja 26.9. kaupunginteatterin Lehmusten kaupunki -iltanäytöksen katsomossa on ollut koronavirusta kantava henkilö

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) alueella on Lappeenrannassa perjantaina 25.9. Finnkino Strandin Tenet-elokuvan iltanäytöksessä (sali 3) ja lauantaina 26.9. Lappeenrannan kaupunginteatterin klo 19 näytöksessä Lehmusten kaupunki ollut paikalla koronavirusta kantava henkilö. Sekä Finnkino Strandin että Lappeenrannan kaupunginteatterin esityksissä olleiden tulee seurata tavallistakin tarkemmin mahdollisia infektio-oireita ja niiden ilmaantuessa hakeutua koronatestiin.

Eksote testaa myös lieväoireisia potilaita. Väsymys, päänsärky, nuha, yskä, kuume, vatsaoireet ovat syy hakeutua koronavirustestiin.

Etelä-Karjalassa testiin ja hoitoon hakeudutaan omaolo.fi-palvelun kautta tai ottamalla yhteyttä omalle hyvinvointi- tai terveysasemalle tai päivystysapuun p. 116 117. Myös sähköinen ajanvaraus onnistuu omaolo.fi-palvelussa.

Lisätietoja medialle:
Sami Raasakka, ylilääkäri, p. 040 651 1594, sami.raasakka@eksote.fi