Etusivu PalvelutTurvallinen teatterivierailu

Lappeenrannan kaupunginteatterin ohjeita turvalliseen teatterivierailuun

Päivitetty 19.11.2021 

Lappeenrannan kaupunginteatterissa kiinnitetään huomiota turvalliseen teatterivierailuun. Lisäksi teatterissa panostetaan yleisötilojen tehostettuun hygieniaan sekä asiakkaiden ohjeistamiseen turvatoimenpiteiden huomioimiseksi.


Lippujen ja käsiohjelman ostaminen


Teatterilippujen ostaminen onnistuu joko asiakaspalvelukeskus Winkistä, Lippu.fi:n verkkokaupasta tai kaksi tuntia ennen esityksen alkamista teatterin lämpiöstä.

Suosittelemme, että liput ostetaan joko Winkistä tai Lippu.fi:n kautta, jotta asiakkaiden tavoittaminen onnistuu mahdollista poikkeusviestintää varten.

Winkki palvelee Lappeenrannan kaupungintalon ensimmäisessä kerroksessa normaalien aukioloaikojen mukaisesti ma-pe klo 8.30-16.30 sekä puhelimitse, chatin kautta, että sähköpostitse:

Puhelin: 05 616 2290
Sähköposti: teatteri@lappeenranta.fi
Chat: www.lprteatteri.fi 


Suosittelemme korttimaksun käyttöä lipunmyyntipisteissä.

Kun varaat ja ostat lippujamme, tarkistathan, että asiakastietosi ovat ajan tasalla. Tämä on tärkeää, jotta poikkeusviestintämme tavoittaa sinut.

Sairastapauksissa tai sairastuessasi, olethan yhteydessä lippujen peruutuksissa ja vaihdoissa asiakaspalvelukeskus Winkkiin joko sähköpostitse tai puhelimitse viimeistään tuntia ennen esitystä. 

 

Esitykseen saapuminen ja naulakkopalvelut

Ethän tuo teatteriin suuria kantamuksia. Poikkeuksellisesti päällysvaatteet saa viedä saliin suuren näyttämön esityksissä.Ethän kuitenkaan sijoita päällysvaatteita muille penkeille.

Henkilökuntamme on ohjeistettu ja koulutettu toimimaan sinun turvallisuutesi takaamiseksi. Noudatathan henkilökunnan antamia ohjeistuksia. 

 

 

Kasvomaskin käyttö

Teatterissamme suositellaan vahvasti kasvomaskin käyttöä. 

Lapset ovat aina huoltajiensa vastuulla, joten huolehdithan, että myös lapset ja nuoret noudattavat annettuja ohjeita.

 

Käsi- ja yskimishygienia sekä tilojen siisteys   

Teatterin lämpiössä on asiakkaiden saatavilla käsidesiä useissa eri pisteissä.

Käsienpesupisteet löytyvät WC-tiloista.

Noudatathan teatterissa hyvää käsihygieniaa ja yskithän tai aivastathan tarvittaessa kertakäyttöiseen, poisheitettävään nenäliinaan tai hihaasi. 

Kaikkien yleisötilojen siivousta on tehostettu ja kosketuspintojen puhdistusta lisätty.

 

Ravintolapalvelut 

Teatterin ravintolapalvelut ovat käytössä näytösiltoina ja niistä vastaa Etelä-Karjalan Osuuskauppa.

Omien ruokien ja juomien nauttiminen ei ole sallittua.

Lämpiöissä olevat vesipisteet ovat asiakkaiden käytössä. Asiakkaita ohjeistetaan käyttämään käsidesiä ennen vesipisteen käyttöä.

 


Väliajalla
 

Väliajalla katsomon ovet pidetään auki. Katsomoon saa halutessaan jäädä istumaan myös väliajaksi. Väliajan kesto on 20 minuuttia.

Mikäli poistut väliajalla salista, palaathan takaisin samalle paikalle. Salista poistuminen ja sinne palaaminen tehdään rauhallisesti ja turvavälit säilyttäen.  

 

 

 

Kehotamme asiakkaitamme kantamaan vastuuta yhteisestä turvallisuudesta ja huomioimaan annetut hygienia- ja turvaväli- ja muut toimintaohjeet. Kiitos, että autat meitä huolehtimaan yhteisestä turvallisuudestamme!

 

Huom. 

Lappeenrannan kaupunginteatteri noudattaa viranomaisten antamia ohjeistuksia ja tarvittaessa tarkentaa asiakasturvallisuusohjeita.

Muutokset esityskalenterissa sekä lipunmyynnissä ovat mahdollisia ja tiedotamme niistä erikseen.

Lappeenrannan kaupunki on varautunut koronatodistuksen käyttöönottoon. Lue lisää:

Koronatodistus - Lappeenrannan kaupunki (lappeenranta.fi)