Etusivu PalvelutTeatteripaketit

Tervetuloa nauttimaan teatteriesityksistä, hyvästä ruuasta ja tasokkaasta majoituksesta!

Lappeenrannan kaupunginteatteri tekee yhteistyötä alueen hotellien kanssa, jotta voit huonevarauksen yhteydessä varata kätevästi paikat myös teatterinäytökseen.

teatteripaketit 350.jpgPakettiin kuuluvat majoitus valitussa hotellissa, teatterilippu sekä hotellin erikseen määrittelemät mahdolliset lisäpalvelut. Teatteripaketti myös maksetaan kokonaisuudessaan hotelliin.

Lappeenrannan kaupunginteatteri sijaitsee Kauppakeskus IsoKristiinan laajennusosan ylimmässä eli kolmannessa kerroksessa kansitasolta laskettuna. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat kaupat ja kahvilat, toisessa kerroksessa ravintolat ja elokuvateatteri. IsoKristiina on tyylikäs, laadukas ja urbaani Kauppakeskus. Laaja valikoima eri alojen liikkeitä ja palveluita sekä ainutlaatuinen sijainti kaupungin ydinkeskustassa ovat vertaansa vailla. Lämmintä parkkitilaa löytyy 550 autolle.

Teatterin, ravintoloiden ja kauppojen välittömässä yhteydessä ja saman katon alla sijaitsee Original Sokos Hotel Lappee. Hotellilla on parkkipaikkoja noin 130.

Teatteripaketteja tarjoavat hotellit

Original Sokos Hotel Lappee puh. 010 762 1000 (vain ryhmävaraukset)
Scandic Patria puh. 05 677 511
Lappeenranta Spa ja Boutique hotelli Old Spa puh. 020 761 3762

 

Teatteripaketteja tarjoavat ravintolat

Ravintola Säräpirtti Kippurasarvi, Lemi
puh. 05 4146 470, info@sarapirtti.fi