TOSIssaan-LIVEä!

Ensi-ilta 27.11.2021 
Suurella näyttämöllä

Rakas yleisö! Tervetuloa Lappeenrannan tosi-tv-teatteriin. Teatteritaide saa väistyä, tosi-tv on tullut jäädäkseen.   

Tänä iltana tarjoamme teille laajan kattauksen koko kansan rakastamia tositelevisio-formaatteja. Tämän spektaakkelin aikana Kodat laitetaan kuntoon, pelataan Huttu Juttu Show’ta ja Lempparitkin saapuvat Saimaalle. Riemastuttavaa iltaa johdattavat eteenpäin upeat juontajat, vastustamattomat sketsit sekä tarttuvat musiikkinumerot. 

Teatterin lavalle paluun tekevät tutut hahmot Pullervo-Norppa, Hercule Poirot sekä Härkä-Heikki. Musiikkina soi niin Kotiteollisuus kuin Irwin Goodman. 

Edessä on unelmien esitys, joka testaa näyttelijöiden kyvyt ja heikkoudet, mutta koettelee riemukkaasti myös totuuden ja tarinoinnin rajoja.     

Tositelevisiossa saalistetaan aitoja hetkiä, mutta onko niitä mahdollista tavoittaa televisioruudun kautta? Mikä on teatterin tarjoaman kohtaamisen arvo? Tosi teatteri rakentuu läsnäolon ja yhteyden ympärille. Se on todellisuutta, joka on tunnetusti tarua ihmeellisempää. 

Tule viettämään kanssamme iltaa, joka on ladattu täyteen valoja ja välkettä, musiikkia, naurua ja viihteen vuoristorataa. Voitte uskoa, että teitä on odotettu! 

Käsikirjoitus: Työryhmä

Ohjaus: Eppu Pastinen ja työryhmä 

Lavastus ja puvustus: Samuli Halla ja Mimmi Resman  

Muusikko: Jani Pola 

Kaikki teatterin omat näyttelijät: 

Jussi Johnsson, Seppo Kaisanlahti, Sanna Kemppainen, Noora Koski, Anna-Kaisa Makkonen, Turo Marttila, Eppu Pastinen, Samuli Punkka, Vilma Ilmari Putro , Antti Saarikallio, Netta Salonsaari ja Henna Wallin 

Kesto noin 1 h 30 min sisältäen väliajan
 

LIPPUKAUPPA

Button-osta-liput-lippu.fi.png

Button-osta-liput-winkki.png

Button-osta-liput-email-ohjaus.png

  Puhelimitse 05 616 2220

LIPUT

Peruslippu 25 €

Eläkeläinen 20 €

Ryhmä (min 10 hlö) 20 €

Opiskelija, työtön,
varusmies
 20 €

  

Esityskalenteri 

 

Huhtikuu

la 23.4. klo 19