Jukka Kittilä

Robin Hood 

Ensi-ilta 21.8.2021 
Suurella näyttämöllä

Intomielinen Robin Hood saapuu Nottinghamin kaupunkiin ja hänet julistetaan heti lainsuojattomaksi. Robin käy ryöväämään heiltä, joilla on yllin kyllin, auttaakseen heitä, joilla on kovin vähän. Robin kohtaa Marianin, joka on kuninkaanlinnasta karannut, häikäisevä ja päättäväinen aatelisneito. Marian tutustuttaa Robinin salaisiin taitoihin, joista yllättävin on taistelemisen mahti.

Näin alkaa värikäs matka, joka vie kaksikon riemukkaisiin ryöstöretkiin iloisten veikkojen kanssa, mutta myös kimurantteihin tilanteisiin. Kannoillaan Robinilla ja Marianilla on Nottinghamin sheriffi, Englanninmaan hurjin lain koura ja lainsuojattomien väsymätön saalistaja. Kaksikkoa seuraa sivusta prinssi Juhana, sydämellinen haaveilija, joka laulaa ylistyslauluja Robinista.

Robin Hood on kertomus siitä, miten kerromme tarinoita ja miten tarinat meitä. Tervetuloa matkalle seikkailujen salaperäiseen ikimetsään!

Käsikirjoitus: Jukka Kittilä

 Musiikki: Valtteri Lipasti

Ohjaus: Ilmari Pursiainen, Iiris Rannio

Apulaisohjaus: Oula Kitti

Musiikin harjoitus: Jani Pola

Taistelukoreografia: Oula Kitti

Tanssikoreografia: Sanna Salama

Lavastus: Samuli Halla

Pukusuunnittelu: Mimmi Resman

Näyttämöllä: Jussi Johnsson, Seppo Kaisanlahti, Noora Koski, Anna-Kaisa Makkonen, Turo Marttila, Eppu Pastinen, Samuli Punkka, Vilma Ilmari PutroNetta Salonsaari, Liina Hämäläinen ja Roope Kojo

Ikäsuositus 7+

Kesto noin 2 h sisältäen väliajan

Esitysoikeuksia valvoo: Nordic Drama Corner

LIPPUKAUPPA

Button-osta-liput-lippu.fi.png

Button-osta-liput-winkki.png

Button-osta-liput-email-ohjaus.png

  Puhelimitse 05 616 2220

LIPUT

Peruslippu 25 €

Lapsi (alle 16v.)15€

Eläkeläinen 23 €

Opiskelija, työtön,
varusmies
 20 €

  

Esityskalenteri 

Maaliskuu

ke 23.3. klo 18.00

 

Huhtikuu

la 2.4. klo 19.00 peruttu

la 9.4. klo 13.00 peruttu

pe 22.4. klo 19.00

la 23.4. klo 13.00

to 28.4. klo 19.00

 

 2009-LPR-Teatteri-Ilmari-Pursiainen-4.jpg

Robin Hood-näytelmän ohjannut Ilmari Pursiainen kertoo näytelmästä: miten seikkailu on toteutettu lavalla ja mitä se tarjoaa katsojille.

>> Lue Ilmarin haastattelu tästä 

Näyttelijät ovat treenanneet taistelua miekoilla ja kepeillä Suomen johtavan taisteluohjaajan, näyttämötaisteluopettaja Oula Kitin ohjauksessa. 

>> Taisteluohjaaja Oula Kitti opettaa taistelemaan näyttävästi ja turvallisesti - Juttuarkisto - Lappeenrannan teatteri (lprteatteri.fi)