Etusivu OhjelmistoKevät 2021

Robin Hood

Ensi-ilta 17.4.2021 klo 16.00 Suurella näyttämöllä

Intomielinen Robin Hood saapuu Nottinghamin kaupunkiin ja hänet julistetaan heti lainsuojattomaksi. Robin käy ryöväämään heiltä, joilla on yllin kyllin, auttaakseen heitä, joilla on kovin vähän. Robin kohtaa Marianin, joka on kuninkaanlinnasta karannut, häikäisevä ja päättäväinen aatelisneito. Marian tutustuttaa Robinin salaisiin taitoihin, joista yllättävin on taistelemisen mahti. Näin alkaa värikäs matka, joka vie kaksikon riemukkaisiin ryöstöretkiin iloisten veikkojen kanssa, mutta myös kimurantteihin tilanteisiin.

9 hyvää syytä elää

Ensi-ilta 30.1.2021 Pienellä näyttämöllä

Ihmisyyden pronomini ei ole minä vaan me.

Hauska ja liikuttava näytelmä antaa äänen herkkyydelle ja lausuu vastalauseen yksilökeskeiselle arvomaailmalle sekä suoritusyhteiskunnan odotuksille. Se on toiveikas selviytymistarina mielenterveyskuntoutuja Klarasta, joka saa luotua yhteyden takaisin itseensä, muihin ja luontoon. 

Yksinäisyyden ja syrjätytymisen teemojen ympärille muodostuva lohdullinen tarina sekä draaman keskellä pirskahteleva huumori luovat uskoa paremmasta huomisesta.

Lue lisää ja varaa lippusi

Lehmusten kaupunki

Laila Hirvisaaren romaanista Helena Anttosen dramatisoima näytelmä on nyt sovitettu Pave Maijasen rakastettujen laulujen myötä musiikkinäytelmäksi. 

Lehmusten kaupunki vie katsojat vuoteen 1929  ja rakuunoiden kaupunkiin, Lappeenrantaan. Luvassa on ompelijatar Ilona Hirvisaaren ja luutnantti Veikko Vehmaksen koskettava rakkaustarina, jota säestää 70-vuotisjuhlavuottaan viettävän Pave Maijasen musiikki live-orkesterin säestämänä. 

 

Idän pikajunan arvoitus

Agatha Christien menestysdekkarissa Istanbulista Pariisiin matkaava luksusjuna juuttuu kinoksiin ja aamulla yksi sen matkustajista löytyy murhattuna. Lumi estää ketään lähtemästä junasta, joten murhaajan täytyy olla joku läsnäolijoista. Tapausta alkaa selvittää mestarisalapoliisi Hercule Poirot, joka on sattumalta matkustajana samassa junassa. Kuka on syyllinen? 
Lue lisää ja varaa lippusi

M/S Framilla -risteilyrevyy

Sinkkunaisen 50-vuotisjuhlat ja kanavaristeily? Erityislaatuiset sukulaiset, parhaimmat sydänystävät ja laivan hulvaton henkilökunta sullotaan samaan paattiin ja herkullinen ihmissuhdesoppa on valmis. Saimaalla seilatessa pidetään puheita sekä nostetaan maljoja elämälle ja sen janolle. Viinin lisäksi laineilla läikähtelevät myös tunteet ja tunnelmat, kunnes laiva jumittuu sulkuun. Mitä tapahtuu, kun juhlavalot sammuvat ja syvimmät toiveet ja pelot nousevat pintaan?

M/S Framilla -risteilyrevyy on yhteistuotanto Teatteri KESY:n kanssa! 
Lue lisää ja varaa lippusi