Etusivu OhjelmistoKevät 2020Liian paksu perhoseksi

Sisko Istanmäki – Heini Tola

Liian paksu perhoseksi

1.2.–9.5. Suurella näyttämöllä

Tuhti ja tomera, parikymppinen Kaisu jättää Pohjanmaan lakeudet ja muuttaa kauppa-apulaiseksi Ruutinojalle. Perillä Kaisua odottaa rähjääntynyt sekatavarakauppa – sekä sen kauppias, Erni. Rakkaus ei katso muotoa tai murretta, mutta Kaisun ja Ernin yhteinen taival on kovin kuoppainen, kun kärkäskielinen anoppi ja shoppailuun hurahtanut käly koettelevat Kaisun kärsivällisyyttä.

Arvonsa tunteva Kaisu pistää kuitenkin ”pohojalaasela tarmola” asioita ja ihmisiä paikoilleen ja löytää oman paikkansa niin kyläyhteisössä kuin Ernin sydämessäkin. Mutta kohtalo puuttuu peliin, kun kauan odotettu raskaus menee kesken ja pari ajautuu hetkeksi erilleen toisistaan.

Liian paksu perhoseksi on kertomus eriparisesta rakkaudesta ja sinnikkyydestä pienessä kylässä. Se kertoo tarinaa erilaisuuden sietämisestä, oman tien etsimisestä, pettymyksistä ja niiden ylipääsemisestä. Tyylilajiltaan se on draama, jossa on vahva komediallinen lataus.

Ensi-ilta 1.2.2020

Ohjaus: Sirpa Riuttala
Lavastus: Mimmi Resman
Puvut: Päivi Hanttu-Lindström

Näyttelijät: Jussi Johnsson, Sanna Kemppainen, Noora Koski, Katariina Lantto (vierailija), Anna-Kaisa Makkonen, Eppu Pastinen, Samuli Punkka ja Netta Salonsaari

Esitysoikeuksia valvoo Agency North Oy

 

LIPPUKAUPPA

Button-osta-liput-lippu.fi.png

Button-osta-liput-winkki.png

Button-osta-liput-email-ohjaus.png

  Puhelimitse 05 616 2220

LIPUT

Peruslippu 28 €

Eläkeläiset 25 €

Ryhmät (väh. 10 henkilöä) 25 €

Opiskelijat, työttömät, lapset (alle 16 v.) 20 €