Etusivu Yleisölle avoin Lappeenrannan kaupunginteatterin infotilaisuus maanantaina 16.4.2018 klo 13 – aiheena Hiirenloukku
9.4.2018 10:55

Yleisölle avoin Lappeenrannan kaupunginteatterin infotilaisuus maanantaina 16.4.2018 klo 13 – aiheena Hiirenloukku

Lappeenrannan kaupunginteatterin kevään viimeinen suuren näyttämön ensi-ilta on Hiirenloukku. Yleisö voi tutustua näytelmään etukäteen avoimessa infotilaisuudessa maanantaina 16.4. klo 13. Tilaisuus järjestetään kaupunginteatterin suurella näyttämöllä. Kaupunginteatteri toivottaa kaikki tervetulleiksi tilaisuuteen.

Hiirenloukku_A4_267x378.jpgIiris Rannion ohjaaman Hiirenloukun tapahtumat sijoittuvat Englannin maaseudulla sijaitsevaan täysihoitolaan. Radiouutiset kertovat, että Lontoossa on tapahtunut murha. Samanaikaisesti täysihoitolaan saapuu salaperäisiä ja persoonallisia vieraita. Kun lumi saartaa täysihoitolan, jännitys tihenee entisestään. Nerokkaasti punottua salaisuuksien verkkoa selvitetään loppumetreille asti, ja loppuratkaisu yllättää varmasti.

Agatha Christien Hiirenloukku on koko maailmassa pisimpään yhtäjaksoisesti esitetty näytelmä. Sen kantaesitys oli vuonna 1952 Lontoossa.

Infotilaisuudessa nähdään lyhyt katkelma näytelmästä. Tilaisuudessa pääsee myös kuulemaan Hiirenloukun työryhmän ajatuksia. Infotilaisuuteen on vapaa pääsy.

Hiirenloukun ensi-ilta on lauantaina 21.4. klo 19 kaupunginteatterin suurella näyttämöllä.

Lisätietoja:
Ohjaaja Iiris Rannio, puh. 040 130 9159
iiris.rannio@lappeenranta.fi

Lisätietoa Hiirenloukusta: http://lprteatteri.fi/fi/Ohjelmisto/Hiirenloukku